Archívum

Hírek

Megjelent a IV. évfolyam 2. száma

Megjelent az Új Nézőpont évnegyedes online folyóirat IV. évfolyamának 2. száma.

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

Megjelent a IV. évfolyam 1. száma

Megjelent az Új Nézőpont évnegyedes online folyóirat IV. évfolyamának 1. száma.

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

Megjelent a III. évfolyam 3-4. száma

Megjelent az Új Nézőpont évnegyedes online folyóirat III. évfolyamának 3-4. száma.

 

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

Megjelent a III. évfolyam 2. száma

Kedves Olvasóink!

Megjelent az Új Nézőpont évnegyedes online folyóirat III. évfolyamának 2. száma.

iii_evfolyam_2_szam_borito

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

Megjelent a harmadik évfolyam 1. száma

Kedves Olvasóink!

Örömmel tudatjuk, hogy az Új Nézőpont évnegyedes folyóirat III. évfolyamának 1. száma a mai naptól elérhető a http://ujnezopont.biharkutatas.hu.

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

2016_1_borito

Megjelent a második évfolyam 3-4. száma

Kedves Olvasóink!
Örömmel tudatjuk, hogy az Új Nézőpont évnegyedes folyóirat II. évfolyamának 3-4. száma a mai naptól elérhető a http://ujnezopont.biharkutatas.hu-n.

Kívánunk Önöknek tartalmas olvasást!

 

Névtelen1

Megjelent a második évfolyam első-második száma

Kedves Olvasóink!
Örömmel tudatjuk, hogy az Új Nézőpont évnegyedes folyóirat második évfolyamának első-második száma a mai naptól elérhető a http://ujnezopont.biharkutatas.hu-n.
Kívánunk Önöknek tartalmas olvasmányélményt!
Névtelen1
A szerkesztőség

Megjelent a 3-4. szám

Tisztelt Olvasóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai naptól a Hajdú-Bihar Megyei és Debreceni Honismereti Egyesület évnegyedes online folyóiratának: az Új Nézőpontnak a harmadik-negyedik száma elérhető a folyóirat honlapján, a http://ujnezopont.biharkutatas.hu-n.

Névtelen1

 

Debrecen, 2015. január 23.

A Szerkesztőség

Megjelent a második szám

Tisztelt Olvasóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai naptól a Hajdú-Bihar Megyei és Debreceni Honismereti Egyesület évnegyedes online folyóiratának: az Új Nézőpontnak a második száma elérhető a folyóirat honlapján, a http://ujnezopont.biharkutatas.hu-n.

Névtelen1

 

Debrecen, 2014. augusztus 8.

A Szerkesztőség

Megjelent az első szám

Tisztelt Olvasóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai naptól a Hajdú-Bihar Megyei és Debreceni Honismereti Egyesület évnegyedes online folyóiratának: az Új Nézőpontnak az első száma elérhető a folyóirat honlapján, a http://ujnezopont.biharkutatas.hu-n.

1. szám

Az Új Nézőpont célja, hogy megteremtse a szabolcsi hajdúvárosok, a Hajdúkerület, a történeti Hajdú és Bihar vármegyék és megyék, valamint Debrecen múltjára vonatkozó kutatások első, teljesen elektronikus megjelenésű, különböző tudományterületeket összekapcsoló szakmai fórumát.

A folyóirat gyarapítani kívánja a figyelme középpontjában álló történelmi-földrajzi térről felhalmozott kultúrtörténeti ismeretanyagot. és igyekszik – a földrajzi értelemben vett – Erdély nyugati előterét képező vidék tudományos kutatását egyfajta „interdiszciplínává” emelni, s ezért tudományágaktól függetlenül teret adni a legújabb kutatási eredményeknek.

A szerkesztőség munkatársai köszönik az eddigi segítséget, és a továbbiakban is szívesen veszik a szakmai észrevételeket, javaslatokat.

Kérjük, hogy a tisztelt szerzők, kollégák és olvasók a folyóiratnak szánt kéziratokat és hozzászólásokat az ujnezopont@gmail.com e-mail címre küldjék.

Debrecen, 2014. május 10.

A Szerkesztőség